середу, 14 червня 2017 р.

Відсвяткували...


У першу неділю червня, коли трави пахнуть у покосах, а в садах наливаються плоди, у жителів Великої Хайчі завжди подвійне свято. Цього дня тут проводиться футбольний турнір на кубок Героя України Миколи Ващука та День села.
  Так було і цього разу. У гострій і напруженій боротьбі серед багатьох команд перемогу здобула футбольна команда «Граніт»  с. Норинськ. А ближче під вечір,у сільському будинку культури  зібралося багато жителів сіл сільської ради. Тут відбулося велике театралізоване дійство під назвою «Від землі, від роси, від любові ти живеш, моє рідне село…». Відкрилось воно, звичайно, задушевною піснею про рідний край, про Україну.
  З Днем села земляків привітав сільський голова С.М.Божок,який побажав жителям сіл доброго здоров’я, гарного настрою,всіляких успіхів,здійснення більшості бажань.
  Із теплими словами вітань до жителів сіл   звернулись депутат обласної ради С.Ковердун, секретар міської ради М.Чичирко, голова ГО «Овруччина» В.Налапій. Побажали усім міцного здоров’я, щастя, добробуту та благополуччя.
Василь Налапій передав грошові винагороди від депутата обласної ради Ігоря Рибинського наймолодшим та найстарішим жителям сіл сільської ради, також були відзначені іменинники, які народилися цього дня. Були також відзначені золоті та срібні ювіляри, сім’ї, що прожили разом 60 та 70 років і наймолодша сім’я.
  Одним словом,цей чудовий літній день об’єднав людей різного віку,від малого до великого. А ще вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, житель краю, який має свою культуру та історію.





Немає коментарів:

Дописати коментар